Dele synonym

Synonym for Dele – Synonymbog.com

Synonym for Dele

dele op. 1. danne skel mellem to eller flere mindre dele af en helhed. Synonym mere formelt opdele. grammatik NOGEN/NOGET deler NOGET/NOGLE op (i NOGET).

Beskrivelse og synonymer for ordet Dele

dele — Den Danske Ordbog – Ordnet

1. stykke, udsnit eller portion af en større helhed, fx en genstand, et begreb, eller et tidsrum. Synonymer segment part.

del — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Vi fandt 90 løsningsforslag for ordet DELE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til DELE.

DELE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Synonymer af Dele som Medføre, Forårsage, Andre, Skabe, Spalte, Afhugge, Afkappe, Afklippe, Overskære, Rationer og mange andre …

Dele Synonym

Dele Synonym – Dansk Synonymer

Slå op i Retskrivningsordbogens paragraffer, og se den officielle ordlyd for de enkelte dele af retskrivningsreglerne. Gå til Retskrivningsreglerne. SEND ET ORD.

Synonymer af Dele som Medføre, Forårsage, Andre, Skabe, Spalte, Afhugge, Afkappe, Afklippe, Overskære, Rationer og mange andre …

synonym — sproget.dk

Leter du etter synonymer til dele? Vi har 181 synonymer for ordet dele på bokmål. Annonsering. Substantiv. brøk.

Synonymer for dele på bokmål – Norsk synonymordbok

Synonym til dele på norsk bokmål

Siden har SMV’en udviklet sig og fremstiller i dag små komponenter såsom pickupper og dele til høreapparats- og medicoindustrien verden over. Et markant …

Finn synonymer til dele og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett.

101 år gammelt firma er blevet synonym med innovation

101 år gammelt firma er blevet synonym med innovation – Ydelser – Teknologisk Institut

Behov for synonymer til DELE for å løse et kryssord? Dele har 137 treff. Vi har også synonym til bom, dividere og veiskille.

Ortofon A/S er en af verdens ledende producenter af pickups til grammofoner. Virksomheden, der har hovedkontor i Nakskov, har succes med at 3D-printe pickups og er blevet synonym med nye produktionsteknologier inden for lydindustrien. Ved MADE Open Lab i AM-LINE 4.0 projektet delte de ud af deres erfaringer.

Synonym til DELE i kryssord – Kryssordbok – Gratiskryssord.no

Synonym til DELE i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Find betydning, stavning, synonymer, engelsk oversættelse og meget mere på … fagord som muligt (uden at nævne fagordet, dele af ordet eller synonymer).

Behov for synonymer til DELE for å løse et kryssord? Dele har 137 treff. Vi har også synonym til bom, dividere og veiskille.

synonym | Musikipedia

Hvad er synonym? Find betydning, stavning, synonymer, engelsk oversættelse og meget mere på Musikipedia. Læs om synonym her.

Keywords: dele synonym